Jul 2017

Hvor længe kan man bytte julegaver?

Hvis du sørger for at skrive ordet ‘Julegave‘ i ordrebemærkningen, når du lægger din ordre, så får du automatisk udvidet bytteservice, som betyder, at du kan returnere eller bytte din ordre, frem til 15. januar 2018. Ønsker du at benytte din bytteservice, skal du blot skrive en mail til os og gøre opmærksom på dette inden 15. januar 2018.

Hvor længe kan jeg vente med at bestille?

Som udgangspunkt vil vi opfordre dig til at bestille julegaverne så tidligt som muligt. Hvis du alligevel vælger at trække den, så er d. 20. december absolut sidste chance for at bestille, hvis du vil være nogenlunde sikker på at have gaverne inden juleaften.

Pakker I gaven ind for mig?

Desværre ikke. Vi sender plakaterne i vores flotte rør, med logo over det hele, så hvis du vil være sikker på at modtageren ikke opdager hvor gaven er fra, så bestil eventuelt til en pakkeboks eller naboen.

Produktet

Hvilken type papir printer I på?

For at sikre dig den bedste kvalitet, og et resultat vi fuldt ud kan stå ved, printer vi altid på høj kvalitets papir nærmere bestemt 230 gams silk papir, Hvilket sikkert ikke siger dig meget. Men vi har været mange papir typer igennem og dette er en klar vinder!

Hvor og hvordan bliver plakaterne fremstillet?

Plakaterne bliver alle printet på vores effektive Canon ipf8400 (hvilket sikkert ikke siger dig noget overhovedet), som er en nøje udvalgt printer der sikrer fænomenal præcision og farvegengivelse. Alle plakaterne bliver printet på vores kontor/showroom i Næstved, hvorfra de også bliver forsvarligt indpakket og afsendt.

Har du lyst til at se hvordan din plakat bliver fremstillet og pakket, så se mere i vores blogpost om dette, her

Kan jeg lave en specialbestilling?

Ja, sagtens! Vi har en dygtig og imødekommende grafiker der kan lave det meste. Send os en forspørgsel her, hvor du beskriver hvad du vil have lavet, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et prisoverslag på opgaven.

Kan jeg få plakaterne i andre farver?

Intet problem! Dog lægger vi et gebyr på 49,- oveni prisen per plakat der skal ændres, for at ulejlige vores grafiker. Kontakt os her omkring ændring af farver på plakaterne, så sidder vi klar til at hjælpe!

Hvor finder jeg ramme til min plakat?

Vi har selvfølgelig rammer her på siden, der passer perfekt til dine plakater! Hvis du køber plakater og rammer samlet hos os, rammer vi dem oven i købet også ind for dig og sender dem til dig indrammet! Her finder du vores udvalg af rammer

Vi har valgt at udbyde vores plakater i de størrelser, der er nemmest at finde rammer til, så det burde være til at opstøve passende rammer de fleste steder. Bilka, Ikea, Magasin, Illum, diverse fotoforretninger og rammeforretninger burde alle have passende rammer på lager.

Bor du i omegnen af Næstved, eller har du mulighed for at komme forbi vores kontor, har vi også fine rammer som vi sælger her. Vi holder åbent efter aftale, så kontakt os her hvis du vil kigge forbi.

Følger der ramme med?

Nej, der følger ikke ramme med, når du køber en plakat. Dog sælger vi rammer der passer til vores plakater under kategorien rammer, samt i vores showroom i Næstved, og desuden skulle det også være muligt at finde rammer i passende størrelser de fleste steder der handler med rammer (eks. Bilka, Ikea, m.fl.)

Levering og retur

Hvordan bliver plakaterne pakket og sendt?

Der er ikke noget mere ærgerligt end at modtage en ødelagt plakat, så vi gør selvfølgelig alt for at ruste plakaterne til deres rejse ud til dig. Vi har derfor fået specialproduceret ekstra tykke rør, som ikke burde få buk på rejsen. Derudover sørger vi altid for at rulle plakaten med et stykke silkepapir, der beskytter enderne på din plakat mod stød, og overfladen for ridser. Med andre ord gør vi hvad vi kan, for at dit produkt når frem intakt. Vi sender alle vores forsendelser med Postdanmark med Track And Trace, så din pakke ikke går tabt i systemet.

Hvis du vil se hvordan det forløber sig når vi producere og pakker plakater, så se mere i vores blogpost om dette her

Hvad kan jeg forvente af leveringstid?

Størstedelen af vores kunder modtager deres plakater 1-2 dage efter bestilling, men da det ikke er os selv der leverer helt til døren, giver vi ingen garanti. Vi bestræber os dog altid på at få ekspederet din ordre hurtigst muligt. Du får desuden et ‘Track and Trace’-nummer sammen med din ordrebekræftelse, så du kan følge din pakke.

Hvis du har en hastebestilling, vil vi meget gerne hjælpe. Gør blot opmærksom på dette i ordrebemærkningen, eller kontakt os på vores kontakt side, så ser vi hvad vi kan gøre for at få den hurtigere igennem systemet.

Kan jeg returnere mit køb?

Selvfølgelig kan du returnere din ordre eller dele af den. Du sender blot pakken tilbage til os på nedenstående adresse:

Citatplakat.dk
Sct Mortens Gade 4
4700 Næstved

Vedlæg gerne en kopi af din ordrebekræftelse og angiv hvad du ønsker der skal ske med dit køb. Returfragten skal du godt nok selv betale, men om du vælger brevportoen til 20 kroner eller pakkeløsningen til 80 kroner er helt op til dig. Kontakt os her hvis du har yderligere spørgsmål.

Købet kan senest returneres 14 dage efter modtagelse.

Hvad koster fragten?

Vores fragtløsning med Post Danmark koster 49 kroner, men er gratis ved køb alle over 399 kroner. Pakkerne bliver sendt med ‘Track and Trace’, så du altid kan se hvor langt din plakat er nået.

Kan jeg spore min pakke?

Ja der er ‘Track and Trace’ på alle vores forsendelser. Så længe du taster den korrekte e-mail og det korrekte telefonnummer ind ved checkout, skulle du gerne  modtage en separat mail med informationer om hvordan du kan spore din pakke hele vejen fra den bliver afsendt hos os, til den ender hos dig.

Betaling

Kan jeg få mine penge tilbage hvis jeg fortryder?

Selvfølgelig kan du det.
Du skal blot sende din pakke retur til os inden for 14 dage efter modtagelse, med en kopi af din ordre bekræftelse, hvor du angiver hvilke plakater du har sendt retur og ønsker pengene tilbage for.

Tager i Kreditkort?

Vi tager stort set alle kreditkortkort, både internationale og danske, så shop du bare løs!

Vi tager desuden også MobilePay!

Kan jeg betale med MobilePay?

Det kan du tro! Vær dog opmærksom på, at hvis du ikke før har betalt med MobilePay online, så vil du blive bedt om at oprette dig med NemID.

Showroom

Hvor holder Hipd.dk til?

Vores kombinerede kontor og showroom ligger i Næstved centrum, hvor vi har sørget for at få så mange af vores plakater op på væggene som muligt, så man kan se plakaterne hænge på væggen side om side.

Hvornår har i åbent?

Vores showroom åbningstider

tirsdag 14–17
onsdag 14–17
torsdag 14–20
fredag 14–17
lørdag Lukket
søndag Lukket
mandag Lukket
Updating…
  • Ingen varer i kurven.