Anbefalede sider og webshops

 

På denne side finder du anbefalinger af andre sider og webshops, som vi (holdet bag Citatplakat.dk) med glæde anbefaler at gøre brug af!

Bolig og livstil

BohoBeach – Alt til stranden!

Flotte håndklæder og tæpper til stranden i en strandkurv

BohoBeach.shop finder du al til din strandtur! Deres hammam håndklæder er super lækre og flotte. Hammam håndklæder er håndklæder med flotte farver og mønstre! De tørre hurtigt, fylder ikke meget i kufferten og så sidder sandet ikke fast i disse håndklæder, hvilket gør dem ideele som strandhåndklæder og rejsehåndklæder!

www.bohobeach.shop

Homeish – Det lækreste boligunivers!

flot stort spejl fra bolig shoppen homish

Homeish.dk er dit nye boligunivers online! På Homish finder du det lækreste inden for boligindretning, det har alt i interiør stort som småt så hvad end du skal bruge et flot stort spejl, et par nye puder til sofaen eller blot et par lækre nye håndklæder så find dem på Homeish!

www.Homeish.dk

Andet

StudyShop – Alt til studielivet!

Lommeregner / grafregner fra Studyshop

På Studyshop finder du alt til studielivet. og shoppen har desuden nogle af af markedets skarpeste priser på lommeregnere.

www.studyShop.dk

Citatplakat.dk – Danmarks sjoveste webshop!

Plakater med sjove citater fra olsen banden

På Citatplakat.dk finder du de plakater med sjove citater fra film og serier. Citaterne er alle de citater du husker og måske endda slev har brugt på et tidspunkt i dit hverdagssprog altså såkaldte catchphrases.

www.citatplakat.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.